Tlf:         Adr: Jernbaneveien 1, 9912 Hesseng         E-post: barentshallen@svk.no / aan@svk.no
 
   Startsiden
   Om oss
 
   Årsmeldinger
   Styreprotokoll
 
   FJELLHALLEN
 
   BARENTSHALLEN
   Golfsimulator
 
   KIRKENES STADION
 
   BARENTSBADET
   Åpningstid/Priser
   Bursdagsfeiring
   Badutstyr og Cafè
 
   SKILØYPER
 
 
   KURSTILBUD
   БАРЕНЦХ&
   Sikkerhetsregler
   Timeoversikter
   Leiepriser
 
   Nyhetsarkiv
 
   Kontakt oss
   Lenker
 
 
 
Tilbake
 

PRESSEMELDING STYRET VED BARENTSHALLENE SØR-VARANGER KF

Av Audun Andersen 
02.02.2010
 
Styret i Barentshallene Sør-Varanger KF har i pressemelding meddelt om konsekvenser ved reduserte kommunale overføringer i 2010
-

Pressemelding:

 

Som et resultat av Sør-Varanger kommunes vedtatte budsjett for driftsåret 2010, har styret i Barentshallene Sør-Varanger KF i styremøte den 01.02.2010 gjort følgende vedtak for å kompensere for reduserte kommunale overføringer:

·         Barne- og ungdomsidrett med samtlige deltakere under 19 år trener fortsatt gratis i foretakets anlegg i tråd med kommunestyrets intensjon 

·        Ordningen med 50 % reduksjon i halleie for grupper bestående av blandede aktive under og over 19 år bortfaller fra og med 01.01.10 i foretakets anlegg.

·        Foretaket vil iverksette kortere åpningstider fra uke 26 til uke 34 for å redusere omfanget av vikarbruk i forbindelse med ferieavvikling.

·        Foretaket vil i løpet av første kvartal i år fremme et forslag til Sør-Varanger kommune om iverksettelse av nye aktiviteter for å øke inntektene for å kompensere for vedtatte reduksjon i kommunale overføringer.

·        Styret og ledelsen i foretaket vil, som et alternativ til nye utbygginger av anlegg, også fremme forslag som kan redusere investeringsbehovet for våre eiere, samt bidra til bedre og økt utnyttelse av foretakets eksisterende anlegg.

Styret i foretaket har ikke oversikt over hvilken virkning den vedtatte nedleggingen av svømmetilbudet ved skolen i Bjørnevatn vil ha på besøkstallene og økonomien i Barentsbadet, men badeanlegget har tilstrekkelig kapasitet til å dekke behovet for Bjørnevatn skole og andre brukere.

 

 

Barentshallene Sør-Varanger KF

 

Styret  

-

 

 

 

 

 

Daglig leder: Audun Andersen

Nettsidene er utviklet av
Datamann AS, 9550 Øksfjord

BILDEGALLERI
[ Klikk for stort bilde ]
Møterom Barentshallen Fasade Barentshallen
Styrketreningsrom Barentshallen Inngang Fjellhallen
Hovedbassenget Solarium Barentsbadet
Riksteaterets oppsett av Brannvernarbeidet er prioritert! Her er ansatt Ben Frode Johansen i aksjon ved slokkeøvelsen høsten 2009