Tlf:         Adr: Jernbaneveien 1, 9912 Hesseng         E-post: barentshallen@svk.no / aan@svk.no
 
   Startsiden
   Om oss
 
   Årsmeldinger
   Styreprotokoll
 
   FJELLHALLEN
 
   BARENTSHALLEN
   Golfsimulator
 
   KIRKENES STADION
 
   BARENTSBADET
   Åpningstid/Priser
   Bursdagsfeiring
   Badutstyr og Cafè
 
   SKILØYPER
 
 
   KURSTILBUD
   БАРЕНЦХ&
   Sikkerhetsregler
   Timeoversikter
   Leiepriser
 
   Nyhetsarkiv
 
   Kontakt oss
   Lenker
 
 
 
Tilbake
 

“SVØM LANGT- KAMPANJEN” 2013

Av Audun Andersen 
15.01.2013
 
1.januar- 31.mars går “Svøm langt- kampanjen” i nærmere 250 svømmehaller over hele Norge. Barentsbadet er selvsagt med, og vi hjelper deg gjerne med registrering og svømmetips slik at også du kan vinne!
-

1.januar- 31.mars går “Svøm langt- kampanjen” i nærmere 250 svømmehaller over hele Norge.
Barentsbadet er selvsagt med, og vi hjelper deg gjerne med registrering og svømmetips slik at også du kan vinne! Vi satser på å være svømmehallen med flest deltagere, vi vil da motta utstyr for 5.000,- til glede for alle våre gjester :-)


Alle voksne som svømmer 10.000 meter før 31. mars er med i trekningen av en tur for to med Apollo til Kreta. Alle barn (13år og yngre) som svømmer mer enn 2.500 meter før 31. mars er...med i trekningen av en tur for hele familien! Funksjonshemmede voksne må svømme 5.000m, og funksjonshemmede barn 1.500m. Skaff deg et registreringskort i din nærmeste svømmehall eller registrer dine svømte meter på www.svomlangt.no

Diplom
Alle barn som klarer kravet om 2500 meter får tildelt en diplom. Diplomene blir sendt til svømmehallen, og kan hentes av barnet der.

Premiene
•Voksen
Hovedpremie: en ukes reise og opphold for 2 personer til destinasjonen Kreta, inkludert fly og hotell (utreise fra nærmeste flyplass hvor Apollo har flyreise).
Premier 2-5: Et gavekort på weekendopphold for to personer på ett av Thon Hotels sine hoteller i Norge. Gavekortet har gyldighet frem til 31.12.2013.


•Ungdom – 14-25 år
Ungdom over 18 år er med i trekningen av hovedpremien for voksne.
Premie 1-3: Et gavekort på weekendopphold for to personer på ett av Thon Hotels sine hoteller i Norge. Gavekortet har gyldighet frem til 31.12.2013.


•Barn
Hovedpremie: en ukes opphold for en familie (to voksne og to barn) til Kreta, inkludert fly og hotell (utreise fra nærmeste flyplass hvor Apollo har flyreise).
2.premie barn: Et gavekort på weekendopphold for to voksne og to barn med overnatting på ett av Thon Hotels sine hoteller i Norge. Gavekortet har gyldighet frem til 31.12.2013.Vinnerne av hovedpremiene vil settes i kontakt med Apollo for avtale om reisetidspunkt, bestilling av flybilletter etc. Gavekortet er gyldig ett år fra vinneren blir kontaktet etter kampanjeslutt.

-

 

 

 

 

 

Daglig leder: Audun Andersen

Nettsidene er utviklet av
Datamann AS, 9550 Øksfjord

BILDEGALLERI
[ Klikk for stort bilde ]
Møterom Barentshallen Fasade Barentshallen
Styrketreningsrom Barentshallen Inngang Fjellhallen
Hovedbassenget Solarium Barentsbadet
Riksteaterets oppsett av Brannvernarbeidet er prioritert! Her er ansatt Ben Frode Johansen i aksjon ved slokkeøvelsen høsten 2009